maandag 28 juni 2010

Zomer in de tuin

Pfffft wat is het heet. Jordan is niet vooruit te branden. Plassen en dan alweer lang uit op de uitlaatstrook neerploffen. Yuck, yuck, midden tussen de pies en de poep van je soortgenoten.
De collage is een impressie van een paar dagen tuin.....Achter het gaas zitten was niet zo'n heel goed plan, dat vond ie maar niks.
Op dit moment heeft Andre de hele tuin afgezet met gaas zodat Jordan heerlijk rondjes kan scheuren als het na tien uur weer wat koeler wordt. Het is dan ook net of ie hondsdol is zo hard als ie overal overheen en doorheen scheurt. Arme plantjes.

Water vindt meneer heerlijk. Door de straal heenlopen als ik planten aan het water geven ben en dan op zijn kop in de kuil duiken waar tot voor kort de vijver zat.....

Straks als het wat is afgekoeld gaan we nog even in de auto (benchtraining) naar het park waar ie weer een heerlijk rondje kan lopen. Niet te ver want dat kunnen zijn korte pootjes nog niet dragen.... Alhoewel..... Het lijkt wel of ie niet moe te krijgen is.

Zal in ieder geval mijn fototoestel weer meenemen want hij huppelt zo koddig door het gras....Eens kijken of ik dat kan vast leggen.

Morgenavond weer naar puppycursus ben benieuwd hoe dat gaat als het zo warm blijft.....

Wordt vervolgd........................

1 opmerking:

  1. wat een scheetje om te zien kan niet wachten tot
    ik hem in werkelijkheid kan bewonderen,gelukkig kan dit morgen al.

    gr van caroline en pootje van lotje en twinkel

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat jullie hier aanwezig zijn. Laat gerust een berichtje achter, vind ik altijd leuk om te lezen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...